De la scoaterea vesela premium doar pentru vizitatori la nu pictarea peretilor in culori inchise pentru ca piticesc incaperile. Cand vine vorba de probleme de casa si de decor, exista mituri prestabilite care sunt scandate in societate ca pe o mantra pe care o luam de la sine inteles. Este timpul sa ne luam ramas bun de la aceste credinte si sa indraznesti sa incerci lucruri si idei noi, mereu cu discretie, pentru ca in decorare merge aproape orice.
1/ 8
Vesela buna pentru vizitatori
Ni se pare perfect sa dam ce e mai bun si sa punem o masa impecabila atunci cand sunt oaspeti, dar de ce sa rezervam binele doar pentru vizitatori? De aici va incurajam sa va bucurati de vesela premium in fiecare zi , cea care are darul de a pune in valoare tocanitele. Putin hedonism nu strica niciodata.
2/ 8
Ferestrele mereu cu perdele
Un alt subiect de demontat. Daca privelistile de care se bucura prin ferestre sunt poezie vizuala, de ce sa le ascunzi? Mai ales cand ceea ce arata fereastra este un peisaj natural, de tara, mare sau munti, nu are sens sa-l tii ascuns vederii cu perdele. Exista chiar si peisaje urbane perfecte de carte postala care invita la contemplarea zilnica.
3 / 8
Evitati peretii intunecati
Un ton inchis poate crea un mare impact intr-o camera si ii poate conferi personalitate, creand o atmosfera eleganta. Desigur, trebuie sa alegi cu intelepciune. Un truc pentru a face bine este sa pictezi doar doi pereti in tonuri inchise, iar restul in culori mai deschise. In plus, a avea zona intunecata langa o fereastra ajuta spatiul sa castige lumina.
4 / 8
Perne la fel ca perdelele
Cat timp a trecut de cand nu ai purtat pantoful cu geanta sau curea? Sunt obiceiuri din trecut, la fel ca coordonarea pernelor cu perdele intr-o camera. Aceste elemente pufoase sunt tusa finala esentiala pentru a pune nota finala decorului oricarui mediu, fie ca este vorba de living, dormitor sau camera copiilor. Departe de a alege aceeasi tesatura ca si draperiile, recurgerea la alte modele simple sau imprimate ajuta la spargerea echilibrului unui decor monocromatic, la insufletirea scaunelor si paturile si, bineinteles, a da un nou aspect camerei fara a fi nevoie de un mare. cheltuieli.
5 / 8
Poze atarnate la nivelul ochilor
Inca o data, trebuie sa ne lansam in inovatie cu placere. Ati incercat sa plasati tablouri sau postere mari pe perete, dar pe podea sau pe alte suprafete? De la cazi la comode in dormitor, la rafturi in bucatarie. Cu siguranta iti vor atrage atentia.
6 / 8
Nu amestecati imprimeuri
Decorul este acolo pentru a se juca si a se distra. Uneori trebuie sa parasim zona noastra de confort si sa ne asumam riscuri. Daca nu ai un profesionist care sa te sfatuiasca cum sa amesteci si sa asortezi, exista o combinatie infailibila: amestecul de dungi si carouri este perfect atunci cand te tii de aceeasi gama de culori.
7 / 8
Dulap deschis cu haine si incaltaminte vizibile foto Pere Peris
Expertii nu se obosesc sa o repete: ordinea, curatenia si aerisirea sunt esentiale pentru o distributie armonioasa. Pentru a realiza acest lucru, trebuie sa scapi de tot ce nu mai este de folos si sa stabilesti o ordine riguroasa cu toate obiectele care vor ramane acasa si sa le pastrezi pe cele pe care le folosim cu adevarat si ne aduc fericirea. Un spatiu organizat genereaza eficienta si reduce stresul.
8 / 8
Un spatiu cu putine bucati este gol
Ne putem lua ramas bun fara teama de horror vacui si sa ne predam bratelor mimimalismului, care urmareste sa reduca la minimum elementele necesare. Desigur, trebuie sa existe armonie si echilibru intre obiectele care trebuie sa fie mobilierul esential pentru a indeplini functia care se dezvolta in fiecare camera.