Aranjarea Mesei

Aranjarea Mesei

Vinul roșu în dreapta sau vinul alb în dreapta? Paharul de șampanie ar trebui să fie sub sau deasupra paharului de vin alb? Indiferent dacă organizați o cină intimă pentru doi sau o cină festivă generoasă pentru 50 de persoane, sticlăria potrivită face toată diferența. Desigur, aceasta trebuie să fie așezată corespunzător și pe masa de cină.

Cel mai bun mod de a fi o gazdă amabilă este să oferi oaspeților tăi un gust de eleganță, atât în ceea ce privește mâncarea, cât și decorul mesei. Dacă nu sunteți obișnuit să vedeți o mulțime de sticlărie pe masă, poate deveni destul de copleșitor să așezați pahare de vin în adunări mari, însă merită efortul. Decantoarele si paharele de cristal n-au să iasă niciodată din uz, fiind mereu adiția perfectă în cadrul oricărei petreceri, cine sau eveniment important din viața dumneavoastră.

Vinul roșu în dreapta sau vinul alb în dreapta? Paharul de șampanie ar trebui să fie sub sau deasupra paharului de vin alb? Indiferent dacă organizați o cină intimă pentru doi sau o cină festivă generoasă pentru 50 de persoane, sticlăria potrivită face toată diferența. Desigur, aceasta trebuie să fie așezată corespunzător și pe masa de cină. Cel mai bun mod de a fi o gazdă amabilă este să oferi oaspeților tăi un gust de eleganță, atât în ceea ce privește mâncarea, cât și decorul mesei. Dacă nu sunteți obișnuit să vedeți o mulțime de sticlărie pe masă, poate deveni destul de copleșitor să așezați pahare de vin în adunări mari, însă merită efortul. Decantoarele si paharele de cristal n-au să iasă niciodată din uz, fiind mereu adiția perfectă în cadrul oricărei petreceri, cine sau eveniment important din viața dumneavoastră.

De la modele tradiționale la modele simple și moderne, aranjareamesei.ro pune la dispoziție o gamă largă de seturi de decantoare și pahare de cristal, îmbrățișează versatilitatea și stilul de durată pentru o gamă de băuturi spirtoase preferate de majoritatea cumpărătorilor, inclusiv whisky și vin. Bucură-te de aromele băuturilor tale preferate, cu selecția de cristal potrivită și organizează cu stil platoul de băuturi la o cină în familie sau o seară cu prietenii. Pentru alegerea seturilor de cristal care satisfac nevoile și interesele dumneavoastră, v-am pregătit o listă de câteva sfaturi valoroase despre cel mai bun și corect mod de a pune sticlăria pe masă.

Idei de proiectare a unei bai mici: Mobilier de baie si accesorii Te-ar putea interesa si: Idei de proiectare a unei bai mici: Mobilier de baie si accesorii

-Atunci când pregătiți o masă formală, sticlăria este întotdeauna poziționată în colțul din dreapta sus al veseliei - chiar deasupra cuțitelor.

-La o cină foarte formală va exista multă veselă, inclusiv un pahar cu apă și două sau trei pahare de vin. La o masă mai puțin formală, aceasta se va reduce de obicei la un pahar de apă și unul sau două pahare de vin.

-Un aranjament triunghiular de sticlă poate ajuta la economisirea spațiului. Datorită acestui aspect, paharul pentru desert este pus în punctul cel mai înalt, cu paharul cu apă așezat sub el și în stânga. Paharele de vin roșu și alb sunt apoi așezate puțin mai jos și în dreapta.

-Alternativ, dacă spațiul permite, puteți poziționa paharele într-o linie dreaptă paralelă cu marginea mesei sau într-o linie diagonală înclinată spre marginea mesei.

-Dacă trebuie să plasați pe masă și un suport pentru șampanie, atunci acesta poate fi pus între paharul de apă și paharele de vin.

-Paharele de whisky, între timp, sunt asezate in dreapta paharelor de vin și sunt adesea opționale, în funcție de oapseții pe care știți că îi veâi găzdui.

-Dacă optați pentru vin, amintiți-vă că acesta este singura băutură care este servită din stânga, iar decantorul este trecut de la persoană la persoană în sensul acelor de ceasornic.

În cele din urmă, odată ce partea savuroasă a cinei este servită, poate doriți să treceți la vinul de desert. Cel mai bine este să curățați masa de toate tacâmurile, vesela și sticlăria înainte de desert, astfel încât să puteți servi un pahar de vin proaspăt împreună cu desertul.

Acestea fiind stabilite, nu mai așteptați! Vizitați pagina aranjareamesei.ro pentru a achiziționa toate seturile de care aveți nevoie!


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Aranjarea Mesei

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
Cozzy
Mobila
Decoratiuni
Textile
Iluminat
Reconstructie
Bucatarie
Baie
Living
Dormitor
Camera Copiilor
Hol
Birou
Acasa Categorii Promotii Articole