Idei de baruri pentru gradina DIY

Idei de baruri pentru gradina DIY

Pentru a celebra tendinta in crestere, Liberty Games a lansat o competitie - pentru a gasi cel mai bun bar de acasa. Acestia cer publicului britanic sa impartaseasca fotografii cu configuratia lor in stil pub, sa aiba sansa de a fi incoronat „Marea Britanie Best Home Bar ”.

Idei de gradina

Pe care dintre acestea le-ati incorona „Cel mai bun bar de acasa din Marea Britanie”? Urmatoarele sunt doar cateva dintre intrarile impresionante in cursa pentru a castiga titlul ...

1. Bar Tiki cu gradina cu aspect de lux

Idei de baruri pentru gradina DIY

„Daca nu puteti merge la plaja, aduceti plaja acasa”, spune Greg Rhodes, proprietarul numit in mod adecvat al acestui tiki bar cu tematica de vacanta. Este realizat din foi de bambus, cu un acoperis din paie si LED-uri care lumineaza scaunele protejate.

Aceasta canalizeaza vibratiile lui Mahiki, unul dintre cele mai fierbinti puncte de noapte din Londra. De la placarea de bambus pana la luminile de sub bancheta, acesta este un bar Tiki DIY bine executat.

Vederea vedetelor nu va fi la fel de buna aici, desigur, dar punem pariu ca cocktailurile cu tematica tropicala sunt la fel de impresionante - si nici pe departe la fel de scumpe!

2. „The Staying Inn”

Idei de baruri pentru gradina DIY

Daca am acorda premiul pentru cel mai genial nume, cu siguranta The Staying Inn ar iesi pe primul loc. Acest bar de gradina este ideea familiei Carty din Durham - care a construit-o pentru a putea fi impreuna.

„Avem trei fiice adulte care locuiesc acasa”, explica mama Lisa. „Datorita faptului ca una dintre fiicele noastre este insarcinata, cele doua surori ale ei au trebuit sa se mute pentru a-i proteja pe ea si pe sotul meu - care este, de asemenea, cu risc ridicat. Intreaga noastra familie a fost devastata in decurs de o saptamana.

„Sotul meu, care a fost plecat de la serviciu, a decis sa construiasca barul pentru a ne permite sa fim cu totii impreuna cel putin in gradina unde am putea bea o bautura la distanta sociala si sa ne recuperam. Nu are experienta oficiala de tamplarie si lucreaza ca electrician.

Datorita muncii sale grele, „The Staying Inn” este cu siguranta noua iesire pentru clanul Carty.

3. Bar de gin de gradina ispititor

Idei de baruri pentru gradina DIY

O sticla de Hendrick intr-o papion, bunting Fever Tree si ochelari cu balon, ce nu trebuie sa iubesti ?! Cu siguranta, fiecare gradina merita un gin bar la fel ca acesta.

4. Bar de garaj inteligent convertit

Idei de baruri pentru gradina DIY

Poate ati prefera o atmosfera convorbitoare, cu bara ascunsa pentru vedere sau pur si simplu nu aveti spatiul de gradina de rezerva? Oricare ar fi motivul pentru care acest ingenios bar de garaj este o idee fabuloasa de inspirat. De la podeaua din iarba artificiala a falsului palmier ne place totul!

5. Bara de cada cu hidromasaj nautica

Idei de baruri pentru gradina DIY

Barul botezat „The Fat Pug”, barul lui Daniel Keenan, include o cada cu hidromasaj si chiar paturi de flori. „ Barul este complet echipat cu un televizor, frigider si congelator si lumini LED care sunt asociate cu Alexa”, explica Daniel. Se pare ca are putine motive sa foloseasca casa!

6. Bar terasa mediteraneana

Idei de baruri pentru gradina DIY

Barul de gradina Allan's, cu sediul in St Andrews, are o camin de foc, astfel incat sa poata fi savurat pana tarziu seara. Ei bine, devine deosebit de rece la nord de granita.

„L-am construit in primul rand ca proiect de familie si a fost de mare ajutor in timpul blocarii”, spune Allan. "Abia asteptam sa-l folosim cu restul prietenilor si familiei noastre dupa ce blocarea este ridicata."

7. Bara sofisticata pentru magazie

Idei de baruri pentru gradina DIY

Simpla scoaterea unor panouri si colorarea in negru a facut din aceasta structura asemanatoare unui sopron un bar de gradina sofisticat - demn de lauda. Ne-am aseza fericiti la soare in aceasta gradina, beri reci si jocuri distractive in aer liber . Castiga, castiga.

8. Bara de gradina iluminata cu iluminat cu franghie

Idei de baruri pentru gradina DIY

Suntem mari fani ai acestei functii de lumina de franghie, ce utilizare fabuloasa a iluminatului deasupra barei. Aceasta se simte ca o caracteristica pe care ati vazut-o intr-un bar hipster la moda, o mancare excelenta pentru a inspira umilul bar de gradina.

Corelate:  editare de cumparaturi - cele mai bune lumini solare de gradina pentru a va lumina spatiul exterior dupa intuneric

9. Cocktail bar de gradina elegant, cu draperii de tavan

Idei de baruri pentru gradina DIY

Pentru a crea un cocktail cocktail elegant, aceasta intrare in competitie a invelit plafonul in tesatura - pentru a crea o atmosfera de marca de lux. Comoda in stil rustic reciclata si semnul de cocktail adauga o atentie suplimentara detaliilor.

10. Bar Tiki in stil plaja, cu culori vii

Idei de baruri pentru gradina DIY

Acest bar Tiki se simte mai mult ca cel gasit pe plaja intr-o locatie paradisiaca. Pop-urile de galben soare ajuta la crearea unei atmosfere de vara.

11. Bar tematic VW Camper

Idei de baruri pentru gradina DIY

Aceasta casa de vara din gradina este pe drumul spre a fi unul dintre cele mai bune modele „tematice”, cu siguranta? De la barul VW caper van pana la patul de caine asortat si arta de perete a semnelor rutiere, este plin de caracter.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Idei de baruri pentru gradina DIY

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai: