10 culori neutre pentru peretii sufrageriei la moda in 2024

10 culori neutre pentru peretii sufrageriei la moda in 2024

Care sunt cele mai bune culori neutre pentru a zugravi sufrageria? Cauti o nuanta care sa reziste la tendinte si timp? Consulta aceste 10 alternative la moda pentru a se potrivi oricarui stil de decor.

Alegerea culorilor neutre pentru a vopsi peretii din living este intotdeauna o strategie castigatoare, daca doriti sa obtineti un mediu armonios si elegant in cativa pasi. Versatilitatea albului, griului si negrului inseamna ca aceste culori, impreuna cu toate nuantele lor, reprezinta baza perfecta pentru crearea unui mediu sofisticat pentru o lunga perioada de timp.

Dincolo de gusturile si actualizarea tendintelor, culorile neutre sunt mereu la moda, deoarece sunt usor de combinat cu alte culori si, prin urmare, extrem de versatile. Aceasta flexibilitate le face un fundal perfect pe care sa te joci prin combinatie sau prin contrast; contrar credintei populare, o camera vopsita intr-o culoare neutra nu este niciodata plictisitoare!

Intr-adevar, in acest articol iti vom arata exact contrariul: iata 10 nuante neutre perfecte pentru orice stil de mobilier. Afla cum sa le folosesti cel mai bine, pentru a crea o camera de zi primitoare si mereu la moda.

1. Greige rafinat

Nici gri, nici bej. Greige este un hibrid care, de cativa ani incoace, a devenit un trend caruia cu greu i se poate rezista. Mai cald decat gri si mai rece decat bej, este o combinatie luminoasa si moderna, care iti permite sa te joci cu tonuri calde sau reci si note cromatice secundare pentru mobilier si accesorii.

Peretii si podeaua Greige sunt o baza excelenta pentru orice stil; important este sa iti amintesti sa dai miscare camerei, creand suprapuneri si contraste care sa evite o aplatizare generala. Un risc care, cu culorile neutre, este mereu la colt.

2. Lemn si tonuri neutre: o combinatie castigatoare

Lemnul este un material cald si invaluitor, capabil sa reinvie medii plictisitoare si previzibile datorita farmecului sau intrigant. Pe langa faptul ca este utilizat pe scara larga pentru mobilier, lemnul este si un castigator atunci cand este folosit pentru acoperirea peretilor.

Boiseria si tonurile neutre sunt o combinatie perfecta intr-un living clasic, deoarece incalzesc mediul in timp ce creeaza o atmosfera sofisticata. Alegerea boiseriei functioneaza, insa, in incaperi foarte mari. Cu un proiect de iluminat bine gandit vei crea un living unic si incredibil de rafinat.

3. Culoare gri porumbel, eclectica si versatila

Taupe este un neutru cu posibilitati infinite de utilizare la fel ca nuantele sale, care pot fi mai mult sau mai putin reci in functie de cantitatea de maro din el. Este o culoare stralucitoare cu o puternica putere relaxanta, potrivita in special pentru mobilierul modern.

Ce este stilul de design interior traditional (si pentru cine este potrivit) Te-ar putea interesa si: Ce este stilul de design interior traditional (si pentru cine este potrivit)

Sunt multe combinatii posibile: de la negru la alb, de la gri la bej, de la albastru la visiniu. Griul porumbel se potriveste la fel de mult peretilor sufrageriei ca si mobilierului. Cu toate acestea, este mai bine sa evitati ton pe ton: risti sa estompezi mediul.

Alege contraste puternice, echilibrand cu cel putin o nuanta neutra intre ele.

4. Alb: o alegere impecabila

Albul este intotdeauna o alegere de luat in considerare atunci cand vine vorba de pictarea peretilor unei camere de zi slab iluminate. Perfect pentru tendintele nordice, minimale si vintage, este o baza excelenta de la care sa pleci pentru orice combinatie de culori.

Raceala lui ar putea face mediul impersonal; de aceea ia in considerare posibilitatea de a opta pentru una dintre nuantele sale: ivoire, crem sau alb fumuriu... esti rasfatat de alegere!

5. Roz pudrat pentru escapada romantica

Aceasta este o nuanta intermediara intre bej si roz care se potriveste atat stilul clasic ca stilul scandinav. Rozul pudrat este elegant si versatil, deoarece va permite sa va caracterizati propriul stil de amenajare datorita numeroaselor combinatii de culori.

Cele mai tonuri reci potrivindu stiluri mai moderne, in timp ce cele calde spori tendintele de epoca. Sa introduca elemente de mobilier din metal in mediu: vei obtine un rezultat armonios si chiar mai luminos, capabil de a spori pretiozitatea acestei culori romantice.

6. Galben pal, o nuanta in trend

Dintre culorile neutre pentru peretii sufrageriei va recomandam aceasta nuanta de alb patat cu o usoara nuanta de galben: culoarea pergament este una dintre cele mai recente tendinte conform Pantone, dar este sortita sa ramana asa pentru mult timp.

Ofera mediului o atmosfera romantica si nostalgica, care aduce in minte culoarea peretilor interiori ai caselor de tara. De aceea este o culoare deosebit de potrivita pentru unele tendinte rustice, precum shabby chic-ul, country sau stilul provensal. Daca consideri albul optic o alegere prea riscanta, concentreaza-te, fara indoiala, pe culoarea pergamentului.

7. Creaza caracter cu gri antracit

Nu orice gri, ci nuanta sa cea mai decisiva: antracit, o nuanta moderna care cu greu trece neobservata. Peretii de aceasta culoare se refera, fara indoiala, la ideea unui stil contemporan, dezvaluind totusi un rafinament care rezista modei si timpului.

Gri antracit este capabil sa atenueze incarcatura intensa a unor culori indraznete (cum ar fi rosul aprins si verdele sticla) sau sa sporeasca stralucirea proaspata a culorilor pastelate. Posibilitatile infinite de combinatii fac ca aceasta culoare sa fie preferata pentru a pune in valoare cele mai moderne tendinte si marcata de o personalitate puternica.

Trucuri pentru a decora camera de zi Te-ar putea interesa si: Trucuri pentru a decora camera de zi

8. Accent negru pentru un living modern

Negrul este emblema rafinamentului dar pentru peretii livingului este si o sabie cu doua taisuri. Daca este folosit necorespunzator, risca sa ingreuneze mobila si sa micsoreze spatiul. Prin urmare, este mai bine sa-l alegi pentru a imbunatati un singur perete.

Dar aminteste-ti: peretele de accent negru functioneaza doar cu iluminare ad-hoc si numai daca este lipsit de decoratiuni. Un tablou mare cu indicii de alb si gri creeaza profunzimea vizuala dreapta, subliniind decor contemporan cu linii minimaliste.

9. Culoare crem, luminoasa si atemporala

O alternativa diferita, cu un caracter sofisticat, este cu siguranta culoarea crem, o nuanta de galben foarte deschis, capabila sa redea o luminozitate difuza intregului mediu. Potrivit pentru camerele de zi mici si pentru intinerirea unui stil de mobilier usor invechit.

Vopsirea peretilor livingului prin alegerea culorii crem este o garantie a succesului mai ales la mansarda: combinatia cu grinzile expuse din lemn deschis confera o atmosfera pretioasa si invaluitoare.

10. Bej nisip pentru o atmosfera de vacanta

Incheiem cu culoarea care, in gama de neutre, este cu siguranta neutra prin excelenta. Bej nisip face moale si neted orice mediu, dar in camera de zi ofera un sentiment de prospetime si de lumina care actioneaza ca o baza perfecta pentru o varietate de combinatii de culori.

Printre nuanta neutra se numara cea care, fara indoiala, se preteaza mai bine sa se joace atat cu tendintele clasice cat si cu cele moderne. De la stilul coastal style etnic, trecand prin toate tendintele minimaliste in voga in acest moment, precum stilul nordic si japandi: in toate cazurile poti fi sigur ca bejul nisipos va face sufrageria ta un loc linistit si relaxant.

Culori neutre pentru peretii din camera de zi: poze si fotografii

Culorile neutre pentru peretii sufrageriei au intotdeauna un avantaj, deoarece rezista tendintelor si timpului si sunt mereu interesante din punct de vedere vizual. Rasfoiti toate imaginile pentru mai multa inspiratie.


0,00 (0 voturi)
Alice

Nu sunt Comentarii la 10 culori neutre pentru peretii sufrageriei la moda in 2024

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
Cozzy
Mobila
Decoratiuni
Textile
Iluminat
Reconstructie
Bucatarie
Baie
Living
Dormitor
Camera Copiilor
Hol
Birou
Acasa Categorii Promotii Articole