Cum te ajută un kit smart home să fii în siguranță

Cum te ajută un kit smart home să fii în siguranță

Felul în care percepem confortul astăzi este cu siguranță unul complet diferit de ceea ce ne era oferit cu mai puțin de 20 de ani în urmă. Evoluția tehnologiei smart și dezvoltarea aplicațiilor inteligente au schimbat radical definiția confortului și au adus în casele tot mai multor proprietari de locuințe, funcții care înainte erau considerate ceva de domeniul SF-ului sau un privilegiu al celor bogați.

În clipa de față din ce în ce mai multe proprietății beneficiază de un kit smart home, care permite nu doar un control mult mai  bun al tuturor utilităților din  casă, ci și prevenirea unor evenimente neplăcute, precum ar fi pătrunderea prin efracție a unei persoane, izbucnirea unui incendiu și chiar o inundație.

Ce funcții oferă un kit smart home?

Un astfel de kit este alegerea perfectă pentru a transforma o casa dotată cu tot ce este necesar într-una inteligentă, ce permite un control mult mai bun al funcțiilor existente și dorite, exploatarea aparatelor și echipamentelor mult mai eficientă și cu costuri optimizate. 

Dacă luăm în calcul și caracterul preventiv, inclusiv în ceea ce privește defectarea, diagnoza sau alte riscuri, soluția este una completă, ce  vine cu numeroase beneficii, oricare ar fi stilul de viață și preferințele de utilizare.

Ce este, până la urmă, un sistem smart home? 

Kitul smart home permite o integrare a funcțiilor și aplicațiilor disponibile pentru toate echipamentele utilizate, într-un singur loc și de pe același dispozitiv, ce poate fi un telefon mobil sau o tabletă. Prin intermediul său poate fi controlată lumina, inclusiv vocal, temperatura ambientală, închiderea sau lăsarea storurilor exterioare sau interioare, o instalație de udare a florilor, un sistem de acces în locuință, un sistem automat pentru porți s.a.

Cum sa asortezi ochelarii de soare la o tinuta casual? 5 sfaturi Te-ar putea interesa si: Cum sa asortezi ochelarii de soare la o tinuta casual? 5 sfaturi

Un kit smart home include senzori de lumină, senzori de zgomot, senzori de umiditate a solului, senzori de temperatura, senzori de contact, led-uri curcubeu, afișaj OLED, releu, pompa submersibilă pentru apă, ventilatoare cu motor.

Așadar printr-un astfel de kit pot fi programate și controlate cele mai multe dintre funcțiile și condițiile existente într-o casă și cele mai multe riscuri,  fără efort, simplu și fără stres. Kitul Smart Home Salus IT600 poate fi comandat din casa sau oriunde v-ați afla, de la muncă, din deplasare, din vacanță.

Ce face un sistem anti-inundatie pentru un kit smart home?

Unul dintre cele mai frecvente riscuri ce există într-o locuință este acela de a uita apa deschisă sau de a se produce o defecțiune la o instalație sanitară, ce poate provoca o inundație. Tocmai de aceea un kit inteligent pentru locuință include printre opțiunile oferite și pe aceea ce prevenție împotriva inundațiilor.

Cu ajutorul acestuia pot fi preîntâmpinate multe dintre evenimentele neplăcute, mai rare sau mai frecvente, dar care pot deteriora și distruge suprafețe și echipamente și afecta iremediabil valoarea unei locuințe  și calitatea locuirii în ea.

În cazul în care aveți nevoie de un kit smart home și vreți să aflați mai multe despre funcțiile de bază și cele opționale,  inclusiv pe ceea de prevenire a inundațiilor, ce detector de inundație și ce senzor pentru detector de inundație sunt cele mai bune, nu ezitați să apelați la echipa de specialiști de la QuickShop.ro . 

Sursa foto: pixabay.com


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Cum te ajută un kit smart home să fii în siguranță

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
Cozzy
Mobila
Decoratiuni
Textile
Iluminat
Reconstructie
Bucatarie
Baie
Living
Dormitor
Camera Copiilor
Hol
Birou
Acasa Categorii Promotii Articole