Construind relații durabile cu brandurile preferate: cum să beneficiezi de parteneriatele CardAvantaj

Construind relații durabile cu brandurile preferate: cum să beneficiezi de parteneriatele CardAvantaj

Sursa foto: CardAvantaj

Fie că mergi prin magazine sau faci shopping online, ai branduri preferate pe care le regăsești cu plăcere în oferta magazinelor mari și mici. Știai că poți să te bucuri mai mult de produse și servicii premium, în condiții convenabile? Află în continuare ce beneficii îți oferă CardAvantaj, pentru cumpărături în rate fără dobândă!

Despre CardAvantaj: avantaje și parteneriate

CardAvantaj oferit de Credit Europe Bank este un instrument financiar ce a revoluționat modul în care românii fac cumpărături. Încă de la lansarea sa în 2001, cardul de credit CardAvantaj oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă* la partenerii comerciali, precum și alte beneficii exclusive. Acesta a devenit un partener de încredere și un aliat în gestionarea eficientă a cheltuielilor zilnice.

Avantajele utilizării CardAvantaj sunt numeroase și variate. În plus, prin utilizarea cardului, acumulezi bonus pentru și mai mult shopping personalizat, în stilul tău.

Cum funcționează parteneriatele CardAvantaj?

Parteneriatele CardAvantaj funcționează prin intermediul unui proces bine definit. Acesta începe cu selecția brandurilor partenere, bazată pe criterii precum reputația, calitatea produselor sau serviciilor și alinierea la valorile CardAvantaj. După încheierea unui acord de parteneriat, acesta este implementat în modul de operare al CardAvantaj, permițând astfel titularilor de carduri să beneficieze de avantaje multiple.

Brandurile partenere CardAvantaj sunt variate, acoperind o gamă largă de domenii, de la retail la servicii. Poți să cumperi în rate electronice, electrocasnice, IT&C, să alegi ce-ți place dintr-o gamă largă de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, bijuterii și accesorii, mobilă și decorațiuni, materiale de construcții și amenajări interioare, produse alimentare și multe altele. Te bucuri de servicii premium, la prețuri convenabile pentru: sport, turism, saloane de înfrumusețare, servicii financiare și de consultanță - toate acestea sunt mai accesibile prin cardul tău de cumpărături preferat, CardAvantaj.

Cat de des si cum ar trebui sa-ti cureti masina de spalat? Te-ar putea interesa si: Cat de des si cum ar trebui sa-ti cureti masina de spalat?

Recomandări pentru maximizarea beneficiilor CardAvantaj

Interesează-te despre beneficiile și serviciile gratuite pe care Credit Europe Bank le oferă tuturor deținătorilor de CardAvantaj. Este vorba despre numeroase campanii, rate fără dobândă* și bonus la efectuarea tranzactiilor comerciale. Verifică periodic site-ul CardAvantaj, pentru a fi la curent cu toate campaniile active. Folosește CardAvantaj în mod strategic la partenerii care oferă cele mai bune avantaje și un număr ridicat de rate, din care poți alege varianta preferată. Acest lucru te va ajuta să economisești bani și să acumulezi puncte sau beneficii mai rapid.

Abonează-te la newsletter și descarcă aplicația mobilă AVANTAJ2go, pentru informații actualizate. Prin urmărirea acestor sugestii, poți să construiești relații durabile cu brandurile tale preferate, beneficiind în mod consistent de oferte și avantaje exclusive.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Construind relații durabile cu brandurile preferate: cum să beneficiezi de parteneriatele CardAvantaj

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
Cozzy
Mobila
Decoratiuni
Textile
Iluminat
Reconstructie
Bucatarie
Baie
Living
Dormitor
Camera Copiilor
Hol
Birou
Acasa Categorii Promotii Articole