197+ Coltare extensibile moderne pentru sufrageria ta

197+ Coltare extensibile moderne pentru sufrageria ta

Pe masura ce tendintele, gusturile si circumstantele se schimba, aspectul camerei dvs. de zi se va schimba odata cu acestea. Intelegem ca un coltar extensibil este o investitie semnificativa si va fi alaturi de dvs. pentru o lunga perioada de timp si, prin urmare, ar trebui sa il puteti adapta pentru a se potrivi nevoilor dvs. De aceea, unele dintre modelele de coltare extensibile astazi vin cu sectiuni interschimbabile, astfel incat sa puteti schimba si experimenta cu unghiurile de colt care sunt perfecte pentru camera dvs. 

Daca este prima data cand cumparati un coltar, acest proces poate fi foarte confuz, dar dupa ce cititi acest ghid, ar trebui sa stiti model de coltar este cel mai bun pentru casa dvs. 

Canapea de colt Dalby din stofa in Fleck Pebble

 

Modele de coltare pentru o casa moderna

Poate ca cel mai bun loc pentru a incepe este sa definim ce este un coltar extensibil. Desigur, este destul de simplu; este o canapea care are un colt parcurs de-a lungul ei, astfel incat unele dintre scaune sunt in unghi drept fata de celelalte. Cele mai multe coltare extensibile sunt in forma de L, astfel incat o parte este mai scurta decat cealalta, desi este perfect posibil sa existe coltare de lungimi egale, iar toate modelele noastre de coltare sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si configuratii.

 

Coltare modulare

O modalitate de a evita ingrijorarea cu privire la directia in care mergeti cu coltarul dvs. si de a va oferi mai multa flexibilitate este sa cumparati un coltar modular. Acestea vin in diferite forme si dimensiuni, dar, prin crearea unui coltar din piese individuale unite, aveti optiunea de a face partea mai scurta, indiferent de partea pe care o doriti. De fapt, in functie de sectiunile pe care le achizitionati, puteti avea optiunea de a varia lungimea laturilor sau chiar de a o imparti in canapele separate, sau o canapea si un suport pentru picioare. Acest lucru poate fi cu adevarat util daca ajustati aspectul camerei pentru a satisface o intalnire mare de familie sau o petrecere si apoi il puneti inapoi intr-un format diferit, de exemplu.

Cel mai simplu tip de coltar modular este doar o simpla extensie pe care o puteti pune langa o canapea obisnuita pentru a crea o a doua parte. Acest lucru ar putea avea un spate si un brat sau ar putea fi sub forma unui scaun fara spate care poate fi, de asemenea, pus in alta parte a camerei, ca un scaun pentru picioare sau un otoman.

Mobilier de birou | Idei de amenajare si inspiratie pentru acasa Te-ar putea interesa si: Mobilier de birou | Idei de amenajare si inspiratie pentru acasa

Canapea modulara Alice

 

Coltare extensibile

La fel ca si canapelele, coltarele sunt disponibile intr-o varietate de stiluri; piele sau tesatura, clasice sau moderne, cu sau fara brate, cadru din lemn sau cadru metalic, cu picioare sau fara picioare etc. In cele mai multe cazuri, acest lucru se rezuma pur si simplu la preferintele personale si la ceea ce se va potrivi gustului, bugetului si designului casei dvs.

Alegerea materialelor este foarte personala, dar merita totusi sa tii cont de avantajele si dezavantajele fiecaruia. Coltarele din stofa pot fi uneori mai moi si mai confortabile, mai ales pe vreme foarte calda sau rece, si nu se vor zgaria sau purta la fel ca pielea. Canapelele din stofa sunt, de obicei, putin mai ieftine. Pe de alta parte, modelele de coltare extensibile din piele pot fi deosebit de elegante si pot oferi un spatiu un aspect de inalta calitate. De asemenea, nu contin praf si alti alergeni, deci pot fi mai buni pentru persoanele care sufera de alergii si nu au nevoie de aspirare regulata.

francesca_large_corner_sofa_with_chaise_in_20jh_leather

 

Coltare extensibile pe stanga sau dreapta

Aproape orice alt mobilier pe care il cumparati este simetric, deci nu trebuie sa va faceti griji in ce directie merge. Majoritatea canapelelor de colt au, totusi, o parte lunga si o parte mai scurta si, in functie de modul in care este amenajata camera dvs. si unde doriti sa mearga coltarul, acest lucru ar putea fi extrem de important. 

Deci, cum decideti de ce fel aveti nevoie? Depinde foarte mult de unde merge in camera. Daca va fi asezat intr-un colt, ar putea fi clar imediat ca un perete are mai mult spatiu decat altul, mai ales daca unul este intrerupt de un semineu, o usa sau un raft incorporat, de exemplu. Daca da, trebuie sa va asigurati ca canapeaua este potrivita, astfel incat marginea mai scurta sa mearga pe peretele mai scurt.

In alte cazuri, ar putea depinde doar de modul in care doriti sa functioneze camera; in functie de locul in care sunt plasate usile, unde este televizorul si asa mai departe. Important este sa va ganditi la asta inainte de a va plasa comanda si apoi asigurati-va ca ati comandat canapeaua potrivita. Toate canapelele noastre de colt sunt disponibile in configuratii din stanga sau din dreapta, deci este doar un caz de a face selectia la cumparare.

Canapea de colt din material textil Hollie

Alegerea unui coltar extensibil in zilele noastre nu inseamna doar alegerea stilului, a materialului si a culorii. 

20 de idei pentru a va organiza si depozita gentile Te-ar putea interesa si: 20 de idei pentru a va organiza si depozita gentile

Coltar cu taburet

Un capat al sezlongului este o extensie a scaunului canapelei la un capat. Desi nu este intr-adevar un coltar complet, creeaza o usoara forma de L si ofera un pic mai mult loc, daca este necesar, desi adevaratul avantaj este confortul suplimentar si capacitatea de a ridica picioarele. Un coltar extensibil cu taburet ocupa putin mai mult spatiu si este mult mai confortabil.

Sezlong cu fata dreapta Amy din lana ecologica

 

Coltar cu scaun reclinabil

Un coltar cu scaun reclinabil va ofera posibilitatea de a cobori spatele canapelei si, de multe ori, de a ridica baza acesteia ca un suport pentru picioare, facand un scaun minunat de confortabil in care sa vizionati un film sau chiar sa trageti un pui de somn. Desi este cel mai obisnuit pe stilurile mai moderne de canapea, s-ar putea sa fiti surprins de gama larga de canapele care au o optiune reclinabila.

Unele reclinere de colt sunt manuale, folosind arcuri si parghii pentru a va permite sa mutati cu usurinta canapeaua intre pozitii, in timp ce altele sunt electronice, astfel incat sa puteti trece la pozitia ideala prin simpla apasare a unui buton. Oricum ar fi, toate canapelele noastre sunt, de asemenea, proiectate astfel incat sa se aseze chiar daca canapeaua este impinsa inapoi de perete, astfel incat sa nu va faceti griji ca lasati spatiu suplimentar.

Canapea de colt Fabio

Nu exista niciun motiv pentru care un coltar nu poate fi si o canapea extensibila, iar o mare parte din gama de pe piata este disponibila ca si coltar extensibil. Acest lucru va ofera flexibilitatea de a oferi un pat confortabil oaspetilor, fara a pierde spatiu atunci cand nu este utilizat, deci merita sa optati pentru un coltar exensibil pentru locuinta dvs.

Lucrul grozav la acest coltare extensibile este ca, deoarece de multe ori au un segment care nu este folosit pentru pat, in multe cazuri, ofera spatiu de depozitare.

Canapea extensibila Marco Corner

De ce sa alegi un coltar extensibil?

Exista cateva motive pentru care oamenii adora coltarele. In primul rand, acestea sunt un mod cu adevarat eficient de a folosi spatiul si nu incurca o camera la fel de mult ca si utilizarea unei canapele obisnuite si fotolii. In parte, acest lucru se datoreaza faptului ca ofera atat de multe locuri fara a fi nevoie de alte scaune si, in parte, se datoreaza faptului ca functioneaza atat de bine atunci cand sunt impinse intr-un colt. Acest lucru deschide o multime de spatiu in mijlocul camerei, facand-o sa para mai mare si mai spatioasa.

O alta caracteristica excelenta a acestor coltare extensibile este cat de confortabile sunt. Toata lumea adora sa poata intinde picioarele si sa se relaxeze. Si la urma urmei, daca canapeaua va deveni cel mai folosit obiect de mobilier, asa cum este pentru majoritatea oamenilor, poate ca este logic sa aveti unul confortabil pe care sa il puteti intinde fara a fi nevoie de alte obiecte de mobilier.

Canapea de colt Ashdown - Unitate Super Grand + Medium in Habable Sable cu conducte Mystic Mink

Concluzie

Achizitionarea unui coltar este o decizie mare si interesanta si va fi adesea elementul care va face sa functioneze cu adevarat spatiul de locuit si pe care petreceti mult timp. Un coltar extensibil poate fi o optiune excelenta, eliberand spatiu in alta parte a camerei si oferind un loc confortabil pentru a va relaxa in fata televizorului sau a gazdui un grup de prieteni sau familie. Tot ce trebuie sa faceti este sa va luati putin timp inainte de a cumpara ceva pentru a va gandi la modul in care va veti amenaja camera si la modul in care sperati sa utilizati canapeaua si, prin urmare, ce fel de coltar aveti nevoie.

 


0,00 (0 voturi)
Alice

Nu sunt Comentarii la 197+ Coltare extensibile moderne pentru sufrageria ta

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
Cozzy
Mobila
Decoratiuni
Textile
Iluminat
Reconstructie
Bucatarie
Baie
Living
Dormitor
Camera Copiilor
Hol
Birou
Acasa Categorii Promotii Articole