Casa perfecta pentru un stil de viata linistit - Liziera De Lac

Casa perfecta pentru un stil de viata linistit - Liziera De Lac

Stil de viata linistit la pachet cu avantajele vietii in Capitala.

Stilul de viata linistit este o caracteristica a multor familii din Romania si un numar tot mai mare de romani opteaza pentru o casa departe de agitatia marilor orase. Zgomotul, aglomeratia, poluarea aerului sunt cateva dintre inconvenientele vietii in Capitala, in ciuda oportunitatilor in ceea ce priveste posibilitatile de angajare, educatie si petrecerea timpului liber. Pentru majoritatea persoanelor, cele doua aspecte genereaza o adevarata dilema: cum sa imbine nevoia de liniste si de conectare cu natura, pe de o parte, cu avantajele si facilitatile de dezvoltare personala ale lor sau ale copiilor?

Cu Liziera De Lac, adeptii unui stil de viata linistit, cu tot confortul modern si apropierea de natura nu trebuie sa faca niciun compromis si nu trebuie sa renunte la beneficiile traiului in Bucuresti.

In complexul rezidential Liziera De Lac se gasesc case integrate unui concept relativ nou pe piata imobiliara din Romania, acela al orasului de 15 minute, dotat cu facilitatile traiului modern, utilitati si toate cele necesare pentru traiul de zi cu zi: magazine, gradinite, spatii de co-working, parcuri, restaurante, terenuri de sport.

Oraselul sau cartierul este amplasat in mijlocul naturii, iar pentru accesarea oricaruia dintre serviciile pe care le ofera, locuitorii lui nu trebuie sa faca decat o scurta plimbare pe jos, cu bicicleta sau trotineta, de maximum un sfert de ora. Tot 15 minute, cu masina, vor avea de parcurs pana in Bucuresti, la cea mai apropiata statie de metrou, deci vor putea merge usor la job, la facultate, isi vor duce copiii la cele mai bune scoli si licee, se vor putea bucura oricand de petrecerea timpului liber la cinema, la patinoar, in Centrul Vechi, la mall sau la obiectivele culturale si istorice ale Capitalei.

Bucurestenii obisnuiti cu oportunitatile orasului si satui totodata de aglomeratie si poluare de toate felurile pot avea ca alternativa de trai oraselul din mijlocul naturii, situat pe malul lacului Tataru, in raza localitatii Frumusani. Acestia pot lua in considerare vanzarea casei sau apartamentului si alegerea unui cuib care sa le asigure existenta linistita pe care si-au dorit-o intotdeauna sau de care au nevoie in aceasta etapa a vietii.

Idei pentru a decora camera de zi si dormitorul cu carti Te-ar putea interesa si: Idei pentru a decora camera de zi si dormitorul cu carti

Cum arata viata intr-o casa din Liziera De Lac?

Casa perfecta pentru nevoile fiecarei familii poate fi achizitionata in functie de suprafata, amprenta pe sol, numar de camere, marimea terasei, numarul de locuri de parcare si alte considerente personale. Liziera De Lac este locul in care locatarii vor avea parte de multa liniste, un cadru feeric al naturii nepoluate, privelistea fermecatoare a lacului, vegetatie bogata si convietuirea in armonie cu vecini care impartasesc acelasi stil de viata.

Viata in cadrul unui mic paradis natural este completata de casele care asigura confort maxim, cu utilitati proiectate modern, si de drumuri de acces atat in interiorul cartierului, cat si catre Bucuresti, trotuare bine intretinute si piste pentru biciclete si trotinete, care garanteaza plimbari in siguranta, atat pentru adulti, cat si pentru copii, pana la magazin, gradinita, terenul de sport sau restaurantul local.

Adeptii unui stil de viata linistit vor putea trai in casa perfecta in Liziera De Lac, alegand confortul modern si apropierea de natura, fara a renunta la avantajele apropierii de Capitala, pe care nu o vor mai percepe ca loc al stresului, poluarii si nesigurantei, ci ca spatiu al tuturor posibilitatilor benefice dezvoltarii personale.

Imagineaza-ti cum ar putea arata viata ta de azi inainte intr-un cadru in care sa te poti bucura de frumusetea naturii, armonie si aer curat si alege din oferta Liziera de Lac casa ideala pentru tine si familia ta!


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Casa perfecta pentru un stil de viata linistit - Liziera De Lac

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
Cozzy
Mobila
Decoratiuni
Textile
Iluminat
Reconstructie
Bucatarie
Baie
Living
Dormitor
Camera Copiilor
Hol
Birou
Acasa Categorii Promotii Articole